Хапки с аншоа
Необходими продукти
- • 350 г бял хляб
- • 50 г масло
- • 100 г аншоа от консерва
- • 20 г каперси
- • 100 г гъста майонеза
- • зелени маслини
- • зелени маслини, пълнени с чушка
Начин на приготвяне
Хлябът се нарязва на тънки филийки, които се изрязват във формата на сърце (или други фигурки). Омекналото масло се смесва с част от рибките аншоа, стрити с вилица на пюре. Хапките се намазват с тази смес и отгоре се разпределя останалата аншоа, нарязана на ситно и смесена с каперсите. Около рибната смес се шприцова майонезата. Хапките се украсяват с кръгчета от зелените маслини.
Рецептата е добавена от senta на 16 Декември 2007 г.
Източник: Кулинарни изненади за Коледа
Източник: Кулинарни изненади за Коледа
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.