Рибен пастет с авокадо
Необходими продукти
  • • 200 г солена сьомга
  • • 200 г авокадо
  • • 2 с.л. (20 мл) сухо червено вино или сухо шери
  • • 2 с.л. (20 мл) пресен лимонов сок
  • • сол
  • • черен пипер
Начин на приготвяне
3/4 от сьомгата се разбива на пюре. Добавя се почистеното и нарязано на парчета авокадо и се доразбива. Добавят се виното, лимоновият сок, сол и пипер на вкус. Разбива се докато сместа заприлича на гладък рядък пастет или гъст сос. Останалата сьомга се нарязва на тънки филиики, и се нареждат на ветрило около пастета. Поднася се със солени бисквити.

Рецептата е добавена от Violetta на 22 Септември 2004 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 1
nusha
(нерегистриран)
Вкусно.3 Ное 2005

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.