Щука със сметанов хрян
Необходими продукти
  • • 400 г месо от щука
  • • 60 г зеленчукови корени
  • • лимонов сок
  • • сол
  • • 3 с.л. настърган хрян
  • • 400 г кисела сметана
  • • 1 с.л. (10 г) брашно
  • • 30 г масло
  • • сол
Начин на приготвяне
Щуката се разделя на порции. Почистените порции щука се поставят във вряща подсолена вода, в която са добавени лимонов сок и нарязаните зеленчукови корени. Вари се 12—14 минути. Ситно нарязания хрян се поръсва с брашно, посолява се, залива се със сметаната и 100 г рибен бульон, прибавя се маслото и при постоянно бъркане се вари. Сварените порции риба се подреждат в чинии със сметанов хрян и се поднасят.

Рецептата е добавена на 1 Април 2003 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.